Voordelen Crazy-tshirts

T-shirt ontwerpenJe eigen t-shirt ontwerpen

Altijd al je eigen t-shirt willen ontwerpen? Nu kan het, en nog super eenvoudig ook. Je kunt een t-shirts ontwerpen met unieke leuke teksten of juist een t-shirt ontwerpen met een grappige afbeelding. Loop je al een tijdje met een t-shirt in gedachten, maar kan je hem eigenlijk nergens zo vinden? Vanaf nu kan je dus zelf een t-shirt ontwerpen. Je bepaald het helemaal zelf. Binnen een paar eenvoudige stappen heb jij je persoonlijke eigen t-shirt. Probeer het nu zelf en test je creativiteit bij het ontwerpen van je eigen t-shirt. Een eigen t-shirt ontwerpen is super origineel en je weet dat niemand anders met dezelfde kleding rondloopt. Je kunt zo anders zijn dan andere met een shirt ontwerpen. Een uniek t-shirt is nooit weg en kan je ideaal zelf maken via crazy t-shirts.

Mijn eigen ontwerp op een t-shirt.

Voordat je een t-shirt laat maken ga je eerst aan de slag voor het ontwerp. Je kunt werkelijk alles zelf aanpassen van het ontwerp tot de kleur. Als jouw ontwerp er niet tussen staat dan kan je een foto drukken op je eigen t-shirt ontwerp. Niet alleen foto’s kunnen gedrukt worden, maar je kan ook een eigen tekst bedenken. Heb je bijvoorbeeld een leuke quote of uitspraak van jezelf dan kan je deze op een t-shirt drukken. Met een eigen t-shirt ontwerpen is eigenlijk niks onmogelijk.

Maak samen met je vrienden een eigen t-shirt.

Ga je binnenkort op stap met je vrienden? Zou het niet erg grappig zijn als jullie allemaal een eigen t-shirt ontworpen hebben. Druk grappige teksten op je t-shirt en beleef de hele avond de grootste lol met je vrienden. Niet alleen gewone stapavonden worden grappig met een online t-shirt ontwerpen. Wat dacht je van een vrijgezellenfeestje waarbij iedereen moet opvallen. Ontwerp voor je vrienden en vriendinnen een t-shirt en natuurlijk voor de bruid en bruidegom. De rest van de avond is direct vol met plezier door de opvallende t-shirt ontwerpen.

Hoe kun je een t-shirt ontwerpen?

Het is eigenlijk heel eenvoudig, we zullen aan de hand van een stappenplan zo goed mogelijk beschrijven hoe je dit kunt doen.

Stap 1: Selecteer de kleur van je t-shirt

Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar wanneer je een eigen t-shirt gaat ontwerpen. In de vierkante blokken die onder het t-shirt zijn weergegeven kun je de kleur van je t-shirt selecteren. Wanneer je gewenste kleur hier niet bij zit, kun je op de link "meer kleuren" klikken. Er komen dan nog meer kleuren te voorschijn en wellicht zit hier wel jouw gewenste kleur tussen?

Stap 2: Selecteer een soort opdruk

Nu kun je rechtsboven onder het kader producten een opdruk kiezen. Je kunt kiezen uit eigen tekst, een eigen foto of een bestaand design. Bij het ontwerpen van je t-shirt is het ook mogelijk om deze drie vormen van opdruk te combineren. Dus dat je een eigen foto op een t-shirt laat afdrukken en dat je daar een leuke originele tekst aan toegevoegd. Ook kun je een bestaand design kiezen en daar je persoonlijke tekst aan toevoegen. Er zijn dus meerdere combinaties mogelijk wanneer je je eigen t-shirt gaat ontwerpen.

Stap 3: Positie van de opdruk

Wanneer je kiest voor een leuke foto en/of eigen tekst, kun je ook nog de plaats van de opdruk bepalen. Standaard staat deze ingesteld op de borst van het t-shirt. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de opdruk op de buik te plaatsen of een andere willekeurige gewenste positie

Stap 4: Maat van het t-shirt

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je eigen t-shirt kun je de maat kiezen. We bieden de t-shirts aan in verschillende maten. Onze maten zijn S,M,L,XL,XXL.

Succes en veel plezier met het ontwerpen van je eigen t-shirt!

Wat vinden de mensen van Crazy-tshirts.nl?

Crazy Tshirts

7,8
Crazy-tshirts is gemiddeld beoordeeld met een 7,8

7.8 van 10

(Gebaseerd op meer dan128 beoordelingen)